Varför välja THoSE?

Ett bra val för konsulten

Those line

Hos oss är du viktigast

Vill du vara fri tillsammans med oss? Kunna fokusera på det du gör bäst och slippa säljarbetet eftersom en affärsansvarig på THoSE tar hand om matchning och införsäljning? Eller är det kanske just den biten du vill ägna dig åt? Vi söker både fler konsulter och affärsansvariga (konsultsäljare) till vårt växande gäng.

Din hemmahamn

THoSE är det självklara hemmet för dig som är, eller funderar på att bli, egenföretagande konsult inom teknik och Life Science. Hos oss finns stöd att få för dig som ska ta steget till eget, vi sköter administrationen, ser till att du har ett sammanhang och ett kontaktnät som ger mycket – allt från skratt till ny kunskap. Och så får du förstås tillgång till en engagerad, erfaren och kompetent säljare med bred kundbas. En matchningsexpert som ser till att du hamnar på uppdrag som passar dig – du väljer alltid själv. THoSE ger dig en trygg bas så att du kan satsa helhjärtat på ditt uppdrag och ditt företag.

Att bli en del av THoSE passar dig som:

  • Är anställd inom teknik eller Life Science
  • Är, eller drömmer om att bli, egenföretagare
  • Har erfarenhet och är trygg med din kompetens
  • Vill höra till och ha kollegor men också vara självständig – här är vi fria tillsammans
  • Gärna slipper införsäljning, viss administration och marknadsföring
  • Vill vara en del av ett starkt och växande varumärke

Känner du att det är dags för nästa steg i din karriär?

Fyll i formuläret meddetsamma och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Ett bra val för affärsansvariga

Har du lätt för att bygga relationer och intresse för affärer? Förstår du vad som driver människor och är analytiskt lagd? Har du förmågan att matcha rätt kompetens med rätt behov och tänka långsiktigt? Vill du tillhöra ett team som förstår vikten av team- och samarbete och där vi är rädda om varandra? Då kan rollen som affärsansvarig vara perfekt för dig.

Kanske jobbar du idag som konsult men vill prova något nytt?

Kanske är du anställd som konsultsäljare på ett företag. Som affärsansvarig på THoSE jobbar du med att rekrytera konsulter och med att hitta kunder som behöver just den kompetens som vi erbjuder. Och du är egenföretagare, precis som alla oss andra.
Varmt välkommen att vara fri tillsammans med oss på THoSE!