Kompetensområden

Kvalitetssäkring & kravställning

Those line

THoSE har en rad kunder bland företag i Life Science-branschen. Har ditt företag behov av konsulter som kan kvalitetssäkra och kravställa din produkt? Hårdvara, mjukvara, mekanik eller tillverkning av substanser – vi har kompetensen ni söker.

Kvalitetssäkring och regulatoriska krav handlar om så mycket mer än uppdatering av dokumentation och processer. Om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål – att skapa en säker produkt och hållbara tillverkningsprocesser. Inom området kvalitet och kvalitetsstyrning är det viktigt att varje individ känner sig som en del av teamet och tar sitt ansvar i produktionskedjan. För att lyckas med det krävs bra ledaregenskaper, järnkoll på gällande standarder och krav för de produkter som tillverkas, och inte minst, öga för detaljer.

THoSE konsulter har lång erfarenhet och vi hjälper våra kunder med projektledning, kvalitetssäkring och validering inom till exempel läkemedels- och medicinteknikbranschen, elektronik- och fordonsindustrin. Våra konsulter jobbar på bred front, med allt från validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin, till uppdateringar av de senaste kraven inom fordonsbranschen.

Vill du veta ännu mer om detaljerna och ställa specifika frågor om vad vi kan göra för er inom kompetensområdet Life Science: Kvalitetssäkring och kravställning?

Hör av dig till THoSE affärsansvariga i din region

Våra kompetensområden

Mukvaruutveckling

Mjukvaruutveckling

Systemutveckling

Systemutveckling

Hårdvara och elektronik

Hårdvara & elektronik

Mekanikutveckling

Mekanikutveckling

Produktionsutveckling

Produktionsutveckling

Projektledning

Projektledning

Simulering och analys

Simulering & analys

Kvalitetssäkring och kravställning

Kvalitetssäkring & kravställning