THoSE

Varför välja THoSE?

”Det finns många fördelar med att anlita oss på THoSE. Det som väger tyngst är att vi alla har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi vet vad som krävs för att lyckas.”

I praktiken betyder det att vi tar uppdrag som passar vår kompetens, där vi känner en trygghet i att vi kan leverera önskat resultat. Varje konsult är mån om sitt eget varumärke, samt vårt gemensamma  – THoSE.

Vi har en ärlig införsäljning till våra kunder, för alla parters skull. Fokus för oss är inte att få ut en konsult i uppdrag, utan att istället para ihop varje behov med rätt kompetens. Med låga fasta kostnader så kan vi istället unna oss att satsa på kvalitet och långsiktighet. Det tänket gör hela skillnaden.

Våra affärsansvariga är erfarna och duktiga på att matcha uppdrag med konsultens kompetens. De har ett helhetsansvar för rekrytering och försäljning och känner personligen varje konsult de arbetar med.

Vi tror på långsiktiga relationer med både kunder och konsulter, vilket gör att varje uppdrag är viktigt för oss, eftersom det blir ett steg på vägen mot en lång och hållbar relation. Både affärsansvariga och konsulter är ute i uppdrag i egenskap av egenföretagare.