Om oss

Ett annorlunda konsultföretag

Those line

Har du funderat över vårt bolagsnamn? Det står för The Home of Self-Employed och vi vill vara den bästa hemmahamnen för egenföretagande konsulter inom teknik och Life Science. En annan sort som gör affärer och bygger bolag på ett annat sätt än de flesta andra.

Vad är grejen med THoSE?

THoSE måste vara så bra – kännas så rätt – att hela vår växande skara konsulter väljer oss varje dag. För i övermorgon kan de jobba med någon annan. Så ser våra samarbetsavtal ut, en dags uppsägning och utan konkurrensklausuler. Då förstår du säkert varför vi sätter konsulten i centrum och att “men är det bra för konsulten?” är kontrollfråga för alla bolagsbeslut.

Bäst för alla = bra nog

På THoSE är alla egenföretagare och ingen är någons chef. Vi behöver varandra och är fria tillsammans; konsulter med stor kunskap och gedigen erfarenhet och lika välmeriterade affärsansvariga som matchar konsulter med kunder i regionerna. Att matcha rätt är det viktiga, inte att maxa intäkter och antalet konsulter hos en kund. Det ska vara bra – för alla – annars är det inte bäst för THoSE.

Tydligt & ärligt

Vårt why är att vara den bästa hemmahamnen för egenföretagande konsulter. Det handlar om tydlighet och ärlighet, både oss emellan och gentemot kunderna. Och stöd att ta steget till eget för den som behöver. På THoSE ska du trivas och vara trygg för att omtanke är basen. Sådär så att välmåendet sipprar ner i varje lager av livet och gör det lite bättre, för alla som är en del av din vardag.

Con cœur

Vi tror att de allra smartaste affärerna är de där alla är vinnare. Vi vill bygga långsiktiga relationer och ha hjärtat med i allt vi gör, också när vi utmanar våra kunder att tänka annorlunda. Allt hänger ihop men här på THoSE börjar och slutar cirkeln med en glad, engagerad och trygg konsult.

”Att matcha rätt är det viktiga, inte att maxa intäkter och antalet konsulter hos en kund. Det ska vara bra – för alla – annars är det inte bäst för THoSE.”

Mer om rollerna på THoSE

Hos oss är alla jämlika och ingen är någons chef. Varenda en av oss är egenföretagare men självklart har inte alla samma roller och uppgifter.

Här är en kort beskrivning av de tre olika roller som vi som är en del av THoSE har:

Konsulter

Konsulterna på THoSE är teknik- och Life Science-experter med stor ansvarskänsla. De är kunniga och erfarna inom något av våra kompetensområden och har en affärsansvarig på något av våra fem kontor.

Affärsansvariga

Konsultsäljarna kallas för affärsansvariga. Också här är erfarenheten och kompetensen hög och gemensamt för dem alla, är förmågan att matcha rätt konsult med rätt kund och tänka långsiktigt. Här hittar du dem och orterna där vi har kontor.

Ledningsgruppen och styrelsen

THoSE Consultants grundades av Anders Gribbe, Susanne Olfwenstam och Thomas Nyman. Trion utgör bolagets styrelse och ingår i ledningsgruppen tillsammans med samtliga affärsansvariga på THoSE.

Varför välja THoSE

Konsulten är nr 1 – det vinner alla på!

Erfarna, ansvarstagande och kompetenta konsulter som väljer sina uppdrag själva, mår bra och gör ett bra jobb. Och vi är bra på att matcha rätt!